Verzenden en retouren

Verzenden en retouren

Levertijden:

Uw bestelling wordt verzonden nadat uw betaling ontvangen is. De betalingen kunt u op verschillende manier uitvoeren:

  • iDeal
  • Overboeking
  • Bancontact

Wanneer een product uit voorraad leverbaar is, kunt u deze -na betaling- binnen 1-5 werkdagen thuis verwachten.
Wanneer bij een tijdelijk niet leverbaar/ tijdelijk uitverkocht, kunt u contact met ons opnemen over de eventuele levertijd.

Wanneer uw bestelling niet binnen deze termijn kan worden verzonden, wordt u middels e-mail of telefoon op de hoogte gehouden over de status van uw bestelling.
Uw bestelling wordt in alle gevallen discreet verpakt en via PostNL verzonden. U ontvangt een Track & Trace code om het pakketje te kunnen volgen tot aan de bezorging.

Afhalen van uw bestelling bij Sportplaza Essen is ook mogelijk, neem dan telefonisch contact met ons op voor het maken van een afspraak.

Verzendkosten:

Nederland:

Bij een bestelling onder € 49,95 euro worden € 7,25 verzendkosten berekend.
​Bij een bestelling boven € 49,95 euro worden géén verzendkosten berekend.

Overige landen:
​De tarieven worden aangegeven in de winkelmand na selecteren van het betreffende land.

BADMONKEY bezoeken?

Heeft u iets gezien in de webshop, maar zou u dit toch liever in het echt willen zien? Dit is mogelijk door ons een mail te sturen naar info@badmonkeysports.com. Wij nemen vervolgens contact met u op om een afspraak in te plannen.

Retouren

Retourneren:

Bij BADMONKEY is het uiteraard mogelijk een bestelling te ruilen of retourneren (mits het bestelde product niet onder een wettelijke uitzondering valt).
Retourneren kan binnen 14 dagen na ontvangst van uw complete bestelling.
Let op: producten uit de SALE kunnen niet geretourneerd worden!
Stuur voor retournering een mail naar info@badmonkeysports.com, zodat wij op de hoogte zijn.

U kunt het artikel retour sturen naar:

BADMONKEY

A M de Jongstraat 23
4735 BX  Zegge

Herroepingsrecht

U heeft het recht de bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag gecrediteerd.
De kosten van deze retourzending zijn voor uw eigen rekening en dienen in een soortgelijke verpakking zoals ontvangen geretourneerd te worden. Ongefrankeerde of beschadigde retourzendingen worden niet geaccepteerd.

Indien u gebruik maakt van het herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan BADMONKEY geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht dient u contact met ons opnemen via info@badmonkeysports.com. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.